lessen & informatie

Begin nu met lessen

Losse rijlessen

Bij losse rijlessen volgt u via een vast schema de rijopleiding. Hierdoor krijgt u behendigheid met de auto en leert u om te gaan met het overige verkeer.

De rijlessen vinden hoofdzakelijk plaats in de regio Den Helder waar ook het praktijkexamen zal plaatsvinden. Uiteraard wordt tijdens de lessen ook in andere regio’s zoals Alkmaar en Amsterdam gelest. Uit ervaring blijkt dat rijlessen het meest efficiënt zijn door 2 of 3 keer per week lessen van 2 uur (120 minuten) te volgen. Uiteraard kan ook gekozen worden voor een versnelde cursus of een langere termijn.

Versnelde opleiding (spoedopleiding)

Bij een versnelde rijopleiding worden de lessen in 4, 6 of 8 weken gegeven. Er is bij het begin van de rijlessen een datum vastgesteld van de tussentijdse toets en het praktijkexamen.

Voor de start van een 4, 6 of 8-weekse rijopleiding moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Zonder het theoriecertificaat kan het praktijkexamen namelijk niet doorgaan.

De rijles

De lessen worden gegeven in een Audi A3. U wordt van huis opgehaald om in Den Helder te lessen. Ook het praktijkexamen wordt afgenomen in Den Helder. Om te oefenen kan er ook een les worden gereden in een andere stad zoals Alkmaar of Amsterdam.

Informatie

Online is er al veel informatie te vinden over rijlessen en examens. Hieronder de belangrijkste onderwerpen. Klik voor de nodige informatie op het onderwerp.

Het rijschoolnummer van Rijschool Vincent is 6077×1.

Vraag een gratis proefles aan!

telefoonnummer

06-52383032

e-mail

rijschoolvincent@gmail.com

rijlessen

Ma, Di, Wo, Do, Vr & Za